ΠΡΑΓΑ – (ΔΡΕΣΔΗ) - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πράγα (3 διαν.) – Χράτσανυ –  Κάρλοβυ Βάρυ – Δρέσδη  – Βερολίνο (4 διαν.)

1. ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην ‘’ χρυσή πόλη’’ και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με το ‘’ Μικρό μέρος’’ (Μάλα στράνα) μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα, στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ.Νικολάου,. Θα περπατήσουμε από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της ‘’Βασιλικής οδού’’ ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το  Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την ‘’παρέλαση των αποστόλων’’ καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για να απολαύσουμε την παραδοσιακή τοπική κουζίνα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας.

Το βράδυ διασκεδάστε σε τυπικές Τσέχικες μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας.

 

2. ΠΡΑΓΑ –  (ΧΡΑΤΣΑΝΥ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η ξενάγηση μας συνεχίζεται με το μοναστήρι του Στράχοβ  και το Λορέττο ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πράγας, στη  συνέχεια κατευθυνόμαστε στη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα. και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ.Βίτου και στην ‘’βασιλική’’ του Αγ.Γεωργίου. Μετά την ξενάγησή μας θα έχουμε 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Βολταβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα από άλλη άποψη. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη.  Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση   « Μαύρου Θεάτρου », όπερα κ.α. ,   άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου! Διανυκτέρευση.

 

3.  ΠΡΑΓΑ – (ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ)

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία.  Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε  γιατί  ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α.  περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Αναχώρηση για την Πράγα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

 

4. ΠΡΑΓΑ –  (ΔΡΕΣΔΗ) – ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Π ρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βερολίνο. Στην διαδρομή μας για το Βερολίνο θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Σαξωνίας την γραφική Δρέσδη. Εδώ θα δούμε την όπερα της Δρέσδης όπου είναι ένα από τα ορόσημα της Σαξωνίας, τον περίφημο τοίχο μήκους 102 μέτρων όπου απεικονίζει την πομπή πολλών σαξονικών κυβερνητών και είναι φτιαγμένος με 24.000 πορσελάνινα πλακάκια Meissen, το περίφημο Zwinger, την εκκλησία της Παναγίας η οποία ήταν για περισσότερο από 200 χρόνια το κάθισμα του σαξονικού Προτεσταντισμού και ένα ορατό σύμβολο με τον τεράστιο τρούλο της σε σχήμα καμπάνας ο οποίος φθάνει τα 95 μέτρα κ.α. Μετά την ξενάγηση μας, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο Βερολίνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση

 

5. ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Μετά το πρόγευμα μας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση μας στην πόλη του Βερολίνου. Mεταξύ των άλλων θα δούμε την πύλη του Βρανδεμβούργου, την διάσημη λεωφόρο Ούντερ ντε Λίντεν, το δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, την οδό Κουρφίρστενταμ με τα πολυάριθμα πολυκαταστήματα και τα όμορφα καφέ, το διάσημο τοίχος όπου χώριζε την πόλη σε ανατολικό και δυτικό τομέα, το μουσείο της Περγάμου όπου φιλοξενεί πολλά Ελληνικά έργα, την όπερα κ.α. Μετά την ξενάγηση, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

 

6. ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την πόλη περπατώντας, γνωρίζοντας τη γερμανική κουλτούρα και τον μοντέρνα αυτή πρωτεύουσα, προτείνουμε μία βόλτα με τον τοπικό ξεναγό μας. Θα σας δείξει τα μυστικά της πόλης αλλά και πώς να την απολαύσετε μέσα από υπέροχες διαδρομές μέσα από πάρκα και πολυσύχναστους δρόμους. Για όσους επιθυμούν μία βόλτα ακόμα με ποδήλατα θα σας αποζημιώσει! Για σήμερα σας προτείνουμε εκδρομή στηνιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, την αποκαλούμενη και «Φλωρεντία» λόγω της αναγεννησιακής της αύρας, του πολιτισμού και των μνημείων της, χτισμένη στις όχθες του Έλβα. Καταστράφηκε ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και τα τελευταία χρόνια επιστρέφει στην παλιά της μορφή, χάρη στο ενδιαφέρον των κατοίκων της που επιθυμούν να διατηρήσουν την πόλη όπως ήταν στο μεσαίωνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή καιν βράδυ ελεύθερο για να απολαύσετε την γερμανική κουζίνα σε κάποια από τις παλιές μπυραρίες.

 

7. ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Βερολίνου όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Σημειώσεις: 1) Το πρόγραμμα θα γίνει ακόμα και στα δύο άτομα και η μεταφορά τους  από την Πράγα στο Βερολίνο, με τραίνο και 4ωρη στάση για την ξενάγηση στην Δρέσδη, 2) H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

 

Ενδεικτικές πτήσεις με  AegeanAirlines:

A3 864 Aθήνα       08:45 -  Πράγα 10:25

Α3 853 Βερολίνο  10:45 -  Αθήνα  14:40                                          

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Βερολίνο -  Αθήνα
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marriott Flora  4****sup στην Πράγα ή αντίστοιχο με πρόγευμα
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Berlin – Berlin  4****sup στο Βερολίνο ή αντίστοιχο με πρόγευμα
 • Ξενάγηση στην πόλη της Πράγα.
 • Ξενάγηση του Κάστρου της Πράγας. 
 • Ξενάγηση στο Κάρλοβυ Βάρυ
 • 1 γεύμα στην Πράγα σε τοπικό εστιατόριο.
 • 1 γεύμα σε μπουφέ στην κρουαζιέρα στο Μολδάβα.
 • 1 γεύμα στο Κάρλοβυ Βάρυ σε τοπικό εστιατόριο
 • Ξενάγηση στην Δρέσδη
 • Ξενάγηση στο Βερολίνο
 • Ελληνόφωνος αρχηγός  - συνοδός
 • Χάρτες – ενημερωτικά έντυπα
 • Oμαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης προγράμματος και επαναπατρισμού  
 • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, Ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων, απώλειας αποσκευών και αποζημίωσης προκαταβολής λόγω σοβαρής ασθένειας € 150 συνολικά.

Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΗ:PB0114

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Disneyland Paris
from 1-7days
από - €

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΡΩΣΙΑ : ΟΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΕΤΑ
1η Φεβρουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου 2014
από - €

 

ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
8 μέρες
από 725 €

 

Στη Ρώμη 4 μέρες
Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή
από 300 €

 


> Αρχική Σελίδα
> Διακοπές στην Ελλάδα
> Διακοπές στην Τουρκία
> Διακοπές με Διεθνείς Προορισμούς
> Διακοπές σε νέους προορισμούς
> Κρουαζιέρες
> Κρατήσεις Ξενοδοχείων
> Κρατήσεις Πτήσεων & Εισιτήρια


> Όροι & Προϋποθέσεις
> Sitemap
> TRAVEL CLUB Προφίλ
> Επικοινωνία
> Τιμοκατάλογος

> Travel Club Ισολογισμός 2013

> Facebook
> Twitter


TRAVEL CLUB
LTD.
5, Dilana str.,
Nea Smirni
171 22
Athens
GREECE

Τηλ: (+30)-210-9356741, (+30)-210-9339645,
(+30)-210-9348179
Mobile: (+30)-6944-458964
Fax: (+30)-210-9356293, (+30)-210-9348179
email: travelclub@travelclub.com.gr
ιστοσελίδα: www.travelclub.com.gr

μέλος της HATTA, GUATA :: © Travelclub 2020
website design :: smile tech computer solutions