Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή (εκτός Αργιών και εορτών)

 

1. ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ  

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος στην διάθεσή σας για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της  ‘Αιώνιας Πόλης’. Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο Rome By Night, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής € 25, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

 

2. ΡΩΜΗ (ξενάγηση πόλης -  Βατικανό)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Πρωινή ξενάγηση στην Ρώμη όπου θα μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της πόλης-μουσείο από τα τείχη του Μάρκου Αυρήλιου που θα δούμε στην διαδρομή μας. Θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο.

H ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανό είναι προαιρετική και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ξεναγό μας.

 

3. ΡΩΜΗ ( προαιρετικά Φλωρεντία – CastelRomano – Κατακόμβες / Τίβολι)

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής  85€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση. Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το CastelRomanoOutlet  Designer (25€) που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100 επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και  Κυριακές ανοικτά.

Ακόμη μία προαιρετική εκδρομή είναι στις κατακόμβες της Αγίου Καλλίστου, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, την κρύπτη της Αγίας Καικιλίας και τους τάφους των πρώτων χριστιανών και θα συνεχίσουμε στο Τίβολι (κόστος συμμετοχής 30€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

 

4. ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της  μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημειώσεις :  1) Η σειρά των ξεναγήσεων και των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος και ανάλογα με τις ώρες πτήσεων

Προσοχή  !!!   Στην Ρώμη επιπλέον πληρώνεται επιτόπου στο ξενοδοχείο κατά το check-in το νέο φόρο προς πόλης : €3 το άτομο τη διανυκτέρευση.

Υπάρχει δυνατότητα και
5ήμερου προγράμματος.

 

INCLUDED

  • Flights with Alitalia
  • 3 nights in a hotle of your choice
  • breakfast buffet daily
  • transportation from and to the hotel at the destination
  • Greek city guide
  • Greek speaking tour guide
  • Liability insurance
  • TAX

NOT INCLUDED

Airport taxes and fuel surcharges. Personal accident insurance, lost or damaged baggage, deposit return int he event of serious illness 155 euros

Museum entrance, tips, anything not referred to int he program, entrance to musems/Vatican, earphones at St. peters, new Rome town tax 3 euro per peron per day

Please Note! the new Rome town tax is 3 euros per peron per day and is paid to the hotel during check-in

 

NOTE: Passport or new type ID with Latin characters is mandatory

PRICE CODE:RM0514

OTHER CHOICES

Disneyland Paris
from 1-7days
from - €

 

INDIVIDUAL TRIP EXPERIENCES - RUSSIA: BALLET & OPERA
from 1st February to 30th June 2014
from - €

 

Prague - Vienna - Budapest
8 days
from 725 €

 

Prague - Dresden - Berlin
7 days
from 635 €

 


> Home Page
> Holidays in Greece
> Holidays in Turkey
> Holidays to World Destinations
> Holidays to New Destinations
> Cruise Holidays
> Hotel Booking
> Flight Bookings & Tickets


> Terms & Conditions
> Sitemap
> About TRAVEL CLUB
> Contact Details
> Price List

> Facebook
> Twitter


TRAVEL CLUB
LTD.
5, Dilana str.,
Nea Smirni
171 22
Athens
GREECE

Tel: (+30)-210-9356741, (+30)-210-9339645,
(+30)-210-9348179
Mobile; (+30)-6944-458964
Fax: (+30)-210-9356293, (+30)-210-9348179
email: travelclub@travelclub.com.gr
website: www.travelclub.com.gr

Member of HATTA, GUATA :: © Travelclub 2019
website design :: smile tech computer solutions